Servicii

Servicii

Fie ca vorbim de clasic sau de modern, echipa noastra de design este aici pentru a va oferi solutii personalizate, special create pentru a fi adaptate la nevoile dumneavoastra. Fiecare proiect este conceput de designerii nostrii impreuna cu dumneavoastra pentru a construi cea mai buna solutie care sa se adapteze exact la dorintele si viziunea dumneavoastra.

Daca doriti o relocare a mobilierului, echipa noastra de montaj va sta la dispozitie cu servicii de demontare, transport si montare a mobilierului existent. Tinem la proiectele create alaturi de clientii nostri, si ne dorim ca acestea sa fie intotdeauna intr-o stare perfecta. Din acest motiv, fie ca va schimbati locuinta, sau doar doriti sa schimbati locul mobilei, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi siguranta ca totul se intampla in conditii cat mai optime.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru revizuiri semestriale sau anuale ale mobilierului pentru a ne asigura ca produsele achizitionate se afla mereu in cea mai buna stare. Produsele oferite sunt cartea noastra de vizita si functionalitatea lor 100% este un reper de calitate pentru noi.

Stim ce inseamna sa ai o piesa de mobilier cu o valoare sentimentala, sau poate cu o utilitate de neinlocuit, si din acest motiv punem la dispozitia clientilor nostri solutii de reconditionare a mobilierului existent.

Tehnologia CNC oferă metode de prelucrare complexe și exacte pentru majoritatea materialelor rigide sau cu o grosime mare, greu de prelucrat prin alte procedee. Astfel, prin prelucrare CNC se pot obține piese cu contururi sau volumetrii elaborate, detalii de mare finețe . Folosirea CNC-urilor în producție vine cu multe avantaje: rapiditate în producție, flexibilitate, reproductibilitate, eficiență, creșterea calității produsului.

Vezi si: