Mobilă Living

Mobilă Living

Oferim soluții personalizate de mobila living potrivite stilului dumneavoastra

Când vorbim despre mobila de living, fie că alegem un design modern, minimalist sau un design clasic, living-ul rămâne zona unde petrecem timp alături de cei dragi și spațiul care am vrea să transmită cât mai mult din personalitatea noastră.

Living-ul este considerat probabil cea mai reprezentativa cameră a oricărei locuințe. De obicei, este camera a cărei amenajare trebuie gândită pe termen lung. Din acest motiv nu trebuie făcut rabat de la calitate pentru preț. In general, living-ul sau sufrageria are multiple funcționalități: este spațiul de socializare, de relaxare și lectură, zonă pentru luat masa, birou ori cameră de oaspeți, tocmai de aceea trebuie să reflecte stilul de viață al fiecăruia, cu nevoile și dorințele existente în momentul respectiv.

În ultima perioadă conceptul de “open-space” se regăsește tot mai des in construcțiile/renovările de case/apartamente fiind un spațiu complex și funcțional, care se potrivește perfect cu tendințele și stilul de viață modern. Utilizarea acestui concept asigură flexibilitatea interiorului iar compartimentarea inteligentă a mobilierului este cheia unei amenajări de succes.

Realizat din PAL și/sau MDF, este important pentru noi ca proiectul dumneavoastră de mobilă de living sa fie pe cât de estetic, pe atât de funcțional și ușor de întreținut pentru a îi asigura longevitatea. 

La orice comanda de mobilă living sunt incluse:

Design.
Montaj.
Transport.
Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada de 2 ani.
Ajustari post-montaj.

Servicii optionale pentru mobilă living:

Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada stabilita prin contract.
Relocare.

Vezi si: