Mobilă Bucătărie

Mobilă Bucătărie

Mobilă de bucătărie creată pentru utilitatea și confortul dumneavoastră

Când vine vorba de mobila de bucătărie, utilitatea trebuie îmbinată cu confortul intr-un dozaj optim. Știm cu toții că o perioadă bună din rutina zilnică ne-o petrecem in bucătărie, iar mobila trebuie organizată pentru a transforma experiența in una cat mai relaxanta. 

Design-ul este un factor important, mai ales când vorbim de amplasament, și trebuie întotdeauna adaptat la dimensiunile și forma spațiului disponibil. Orice bucătărie are multiple zone de interes cum ar fi locul de gătit, sau locul de luat masa, și doar printr-o planificare amănunțită putem eficientiza spațiul. Bucătăriile moderne sunt recunoscute pentru spațiul neaglomerat și funcțional în care totul are locul său și totul servește unui scop.

Este important să avem în vedere un stil care să se potrivească cu imaginea de ansamblu a întregii locuințe și materiale care să corespundă stilului nostru de viață. 
Mobilierul din bucătărie trebuie să fie fuziunea perfectă între estetic și funcțional, care să reziste unor condiții atipice și care să ofere suficient spațiu de depozitare.

Dulapurile și sertarele bucătăriei vor fi printre cele mai folosite lucruri din casă așa că investiția în materiale de calitate trebuie luată în considerare. Este nevoie de balamale și sisteme de culisare de foarte bună calitate, care să reziste în timp, la foarte multe utilizări. 


La orice comanda de mobilă bucătărie sunt incluse:

Design.
Montaj.
Transport.
Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada de 2 ani.
Ajustari post-montaj.

Servicii optionale pentru mobilă bucătărie:

Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada stabilita prin contract.
Relocare.

Vezi si: